İZMİR / KARABAĞLAR - Rakım Erkutlu İlkokulu

Rakım Erkutlu İlkokulu

Cennetçeşme Mahallesi 3994 Sokak Kapı No 23 Karabağlar İzmir
Vizyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Misyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE; KONAKTAN 193 ÜÇYOLDAN 524 BUCA-F.ALTAYDAN 671 GAZİEMİRDEN 877 FAHRETTİN ALTAY- OYUNLAR KÖYÜ 25
Yerleşim Yeri
Okulumuz, İzmir/ Karabağlar/ Cennetçeşme Mahallesinde yer almaktadır Karabağlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı metropol ilçelerden biridir. Güneyinde Gaziemir, doğusunda Buca, kuzeyinde Konak ve batısında da Balçova ilçeleri yer almaktadır.
KONAK UZAKLIK 8,4 KM
OKUL SPOR YARIŞMALARI